Sunday, October 10, 2010

Shopping for the 'E day"

10.10.10

Semua org sebok dengan macam2 persiapan semalam.....
ade yg kawin,ade yg tunang,ade yg wat open houz,ade yg launch kedai baru....mcm2....
aku plak? sebok mencari barang persiapan hari TERSEBUT~ waaah~♥ ♥ 
pagi ahad semalam....Pagi2 lagi dah bangon dengan semangat + xcited gile....hahah
teros mand pastu call si Dia suroh bangon...takot x sempat pergi tempat yg nk tuju hari ahad ni... **biase la xcited ha ha ha 
Tepat pkol 10 si Dia dah sampai bawah rumah...ok~1st skali Touch & Go mest kene isi
sbb nk jalan jauh la katekan....senang & cepat,xpayah nk beratur... hu hu hu
Disebabkan tersgt xcited...bfast pon skali dalam kete..roti ikan bilis gardiner,mmg terbaek.
lepas dlm 45 perjalanan...Destinasi yg nk dituju pon sampai.... hahah...seronok mcm mane tah bile dah sampai....x saba nk membeli mcm2 barang... wow!!!
nk tau kitorg pergi mana...tadaaa~ NILAI3 haha...disebabkan 2-2 pon x penah memjejakkan kaki kat nilai3 tu jadi kitorg decided untuk pusing2 n survey dulu barang2 yg ade kat kedai2 sana...mmg banyak n verity...
lepas lebih 3 kedai besar yg kitorg masok...then aku rase mcm nk sgt pergi 1 kedai ni..ho ho~
 masok aje...terus aku tercakap dlm hati...YEA....kedai ni la best~ mcm2 ade n sgt update....dengan perasaan xcited n x sabar....aku tanya tanya pada si Dia...

"ma chop kale Putih Merah,sbb ma suka MERAH!! pa plak amik putih turquoise *betol ke eja?
dia plak ckp 
"Eh x nak,ade ke nk suroh pa amik kale tu...x nak! nak Merah Hitam... kale tu cantik" 
ee....sebok je nk MERAH jugak... hahahah ♥ ♥ 
Ada la dalam 4jam 1/2 kitorg carik barang2 yg nk digunakan ikot tema kale yg kitorg pilih...
mcm dah ter ALL OUT la pulak!! hahaah....x pe....nnt hari bahgia 1 lg tema lain la plak... hahaha ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
x pe yg penting kitorg sama2 Happy ...even ni br step pertama~ wahhhh sgt xcited !!!! ^_^



our sirih junjung in making 

muka xcited~ haha ^_^

pilih bunga ape nk guna...lalala~

Kat sini aje dah banyak RM habis....
tp x pe....2-2 suka n gembira yg penting bahagia...♥ ♥ 
Big thanks to bakal mak mertua sbb bg xtra money~ wow.....suka suka suka~
to my mom plak....nnt kite wat sam2 ok~ x saba dah ni... hahahaha
kalau kawin teros x boley ke? opppsss~ hahaha

im so happy~ l.o.v.e him!! 

6 comments:

yusof erman said...

gatal miang geli geli kakakkaa

NOUR said...

hahahah~ bwekk~

lyana said...

wah!!! dah buat preparation..alhamdulillah..akhirnya babe!! im so glad to hear this big shocking news from u..aku plak excited, but of course lah..sape tak excited..well~ hope you`ll get the perfect preparation done. aku jangan dilupai untuk meriahkan majlismu..love!

Nizam Yusof said...

TAHNIAH PAPA!!...hahaha..

.::SayangKemA::. said...

ececeeehhh...hehehe!!!

NOUR said...

huhuhuhu~

Related Posts with Thumbnails