Saturday, May 14, 2011

Theme utk wedding preparation bride side


Tiba2 terase mcm nk kongsi kt smua wanny nye preparation tok wed ni... huhuh~ 
terajin lak nk cite theme colour,baju nikah,sanding belah pmpuan ,
sanding belah laki, baju persalinan,hantaran,veil,tudung,kasot, 
tema colour hantaran, kad jemputan,door gift....wahhh~ byk sgt nk kongsi ni...
Wanny suka sgt ngn cream,white,beige,senang cite colour yg soft2 la....
br nampak mcm pengantin... kalau merah,dark purple ke,orange ke or ape2 colour yg bright nmpak meriah sgt mcm nk g dinner je rase...hehehe**pendapat masing....

Utk tema baju ngn hantaran wanny nk guna warne cream....nampak bersih je n lembut sgt.. kan ? kan? hehe~ 
wanny ade la moodboard tok tema colour yg nk diguna kan.. 
Konon nk jd mcm ala2 yg kat bawah ni... Tp yg pasti colour tu mmg dah dipilih 
utk menghiasi diri ngn barang hantaran tu nnt... Ala-ala mcm colour kat bwh ni~




moodboard : colour theme




Angan-angan smua yg akan menjadi bakal pengatin tu mmg la nk smua nye perfect..
smua nye terurus n ape yg di idam2kan menjadi kenyataan... tp kite cuma merancang..
Mudah2an ape yg di rancang tu menjadi la...amin~ mcm wanny gak nk smua yg dirancang tu menjadi la ye~ hehehe~

8 comments:

Chenal said...

Bla majlisnya?

NOUR said...

x tau lg bile...hahahah x ttapkan tarikh lg~ hujung taun kot...

Mama Melissa said...

Agreed. Warna soft melambangkan kesederhanaan.

NOUR said...

Mama Melissa:: TQ~ huhuhu....warne soft tok pengantin lg cantik n nampak sgt pengantin tu nnt... lalalala ^_^

yusof erman said...

warna soft melambangkan pengantin perempuan tu bapok

tq

NOUR said...

x.....seb bek ma x wat pink tok baju papa ok~
mest cute nnt...hahahahahaah

didi said...

rajen ko ni~

NOUR said...

hahaha...biase la tu...smua nye kene wat sdiri....

Related Posts with Thumbnails