Monday, January 31, 2011

fashion illustration

hye people.... tetibe arini teringat kat work2 lama yg wat time study dulu which is fashion illustration. Idea yg dicurahkan keatas sekeping board tebal/watercolour paper/canvas/kainatau mcm2 permukaan yg boleh dilukis. Dan aku cenderung kedapa illustrasi yg bermotif kan fesyen..sesuatu yg unik...pelik & menarik... sbb kite boleh gunakan mcm2 media utk menghasilkan iilustrasi tu jd menarik n pelik dgn pelbagai teknik. Actually aku blaja subject ni masa study dulu...n TERLALU suka subject illustration ni... x tau knapa...hahahaha.. Slalu nye bile wat apa2 art work tu aku slalu lupa nk amik pic... ade la skit pic yg ade... tu pon amik kat membe.... nk amik pic lain dah x bole,coz work2 tu smua da kene amik ngn jabatan... x pe la... bole wat baru** tp tu pon klau rajin.. hahaahh




pen hatching
 
watercolour + pencil colour

graphic marker + pencil colour




ni aje work2 yg ade... t klau aku free aku amik la pic work2 aku yg lain... huhuhu~

4 comments:

khadijah aminah md yusoff said...

cantek

NOUR said...

ko ni buta ke ape dijah???
painting bapak ko tu lg superb babe~

khadijah aminah md yusoff said...

PAINTING BAPAK AKU TU PENING AKU NK PAHAM. NI AKUPAHAM LA , MUKE IS MUKE, ORG IS ORG.. HAHHAA

NOUR said...

wah wah wah~ kire hebat gak la... aku salute~ hehehehe

Related Posts with Thumbnails