Monday, January 31, 2011

menunggu 25 Febuary




Cepat nye masa berlalu....tak sedar pon yg kite ni semakin tua....hehe... Apa-apa pun I'm always forever 17th ok~ hahahaah....*perasan....Actually dlm entry ni aku nk crita pasal aku n si Dia yg semakin menjangkau 5thn.
Bermula 25th feb 2006 until now..Next 25th of feb ,we are officially 5th years in relationship as a couple. As a TUNANGAN br sebulan stegah... Dia adalah CINTA PERTAMA dan skarang kitorg nk akhirkan relation ni ke tahap yg lebih bahgia n yg penting Dia akn menjadi yg Halal bg aku nnt...huhuhu.... Teringat zaman2 belajar kat Perak dulu... ,kitorg 1 klass yg sama masa part 1...x sangke yg dia akan menjadi kekasih,tunang n suami aku... hahaha kelakar la... Kat klas kitorg x bertegur sgt, senyum2 je banyak.pastu masok ke part 2 kitorg da berasingan klaa sbb masok department lain2.. Dia department graphic ,aku lak fashion... Tp still keep in touch gak guna msg,call jarang sbb 2-2 malu.. Ingat lg, kt UiTM pagi2 nk pegi klass mcm itik keluar kandang, berderet je dak2 kluar nk g klass... Tp yg syiok tu, kitorg slalu teserempak n bertembung x betego pon senyum2 je... malu pon ade.. hahah.. Aku ni x tau bercinta n x pernah bercinta pon... Sbb tu x paham sgt cara2 nk bercinta ni.. Kot2 Dia cuma nk kawan, x ke malu je nnt... So kite just go with the flow... 2 tahun lepas tu masing2 mcm da paham hati 1 sama lain n kitorg pon declared as a couple 25th feb 2006.... 1st date kitorg kat AD nite( art & design). Masa tu smua member2 yg tgok x sangke kitorg dlm diam2 ade cinta dlm hati... hahahah... **Smua tentang Perak mmg best...sgt2 best... ^_^

Masih menunggu,n x sabar sgt nk tggu hari tu... Setelah mcm2 yg gembira,suka,ketawa,duka,sedih & kecewa.. Tp perhubungan ni ttap diteruskan sehingga berjaya ke tahap ni... Rase suka sgt n x percaya.. betol ke da nk 5 thn...Nk bg ape eh?? hahahah... nk bg hadiah ke atau just wish? kadang2 ucapan n ingatan tu lg berharga dr hadiah ...Tp kalau bole nk jugak hadiah.. heeheheh....Sbb da lama x dpt hadiah dr si Dia... wish list dah siap... mntak2 dpt..AMIN~



yg atas2 ni pic lama...zaman x pkai tudung~


love u papa~




10 comments:

khadijah aminah md yusoff said...

wiwiwiwt!

NOUR said...

eh eh... hahaahah~ laju ko dijah~ hahaahah

yusof erman said...

kau ku ibaratkan bagai air yg mengalir yg sentiasa meemenuhi ruang hatiku dalam pelbagai bentuk. haus, minum. terlebih, meleleh.

kenape mcm lucah pulak ni. wakakakakka.

luv u sayang. papa always luv u like always jugak n papa kene jadik santa claus bulan ni la eh? sediakan bra besar2, bukan stokin, bia besar kantung pa bleh isi kan.

nnt kite suping ok!

happy upcoming annyversary 5th my dear!

NOUR said...

bra?? eee...terok btol....
pape tah....
yea yea..jgn lupa tau baby~ hahaha....
suka~

TheFininfinity said...

waaahhh... wanie, aku baru tau kau dulu tak pernah bercinta.. elok la tu. ni baru dikatakan cinta pertama & terakhir. congratz babe!

NOUR said...

fini: tq syg~
aahh...aku x penah ade sape2 pon dr dulu...dia yg pertama... hope yg terakhir jgk~ amin.....

TQ fini~ ^_^

TheFininfinity said...

I'm happy for you. nanti dah sampai masa. pung pang pung pang la kad kahwin tu yer... Apa2pun as a friend aku sentiasa doakan kebahagian kawan2..

xoxo

NOUR said...

fini: uits...~ mest la antar kad kad smua.... doa kwn2 tu berkat....insyaAllah bahagia n Family yg ko bina skrg pon bahagia sampai akhir hayat~
amin~

l.o.v.e

pQa said...

alololo..comel..gmbr jadi model ucop xder??pnye la risau wanny marah,ucop suwo aku soal siasat ko..marah ke x..gmbr kna gntung kat foyer~hehehehe

NOUR said...

wooo...sbb aku x tau pic yg mane...so nk marah pon x bole...hahahaha

Related Posts with Thumbnails