Sunday, May 29, 2011

My dream wedding shoes

Seriously wanny sgt gila  n sukakan kasot sgt2!!!
Since dr Universiti lg wanny minat pada heel n wadges.. 
Obsess yg tesgt2 kat kasot ni...hahaha...
kat rumah ni je dah berkotak2 kasot...yg x pkai lg pon ade..lalalala*
 Actually,kat entry kali ni wanny nk kongsi kat korg dream shoes wanny tok wedding ni...wow....
b4 tunang lg wanny da servey kasot ni kat smua mall...nk tgok rate price dia,dr 1 butik ke 1 butik...
sgt hampa bile x dpt kasot ni masa hantaran tunang aritu...its ok~

Nk tau style yg mcm mane yg wanny suka...
kasot ni dipanggil platform sbb dia tggi kat tapak depan,tp kasot ni sgt CANTIK ok!

nk tau camne? tgok pic ok....

 ♥


Oh my...cantik kan kasot ni...hrmmm.. Ade ke org yg baik hati nk sponsor kasot ni kat wanny eh? hahaha
berangan lagi....**




Cantik nye...~ 

Time w-day wanny nnt harap2 termakbul lah impian utk memiliki sepasang atau 2 platform peep toe ni....amin~

amuah!

 

5 comments:

yusof erman said...

ini ialah bongkah kayu yg disiat simple 5minit je.

tak kira la berkotak kasut suka time university ke ada simpan rajakaasut ke kasut berbau ke ape ke yg penting lagi tinggi kasut tu lagi tebenam kocek i.

kan?

NOUR said...

gegegege...ape sayang ni...mane ade terbenam poket..hahahahahhah~

terbenam kaki ko je kalau kene pijak....opssss

pQa said...

hahahhahahaha..pedeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

yusof erman said...

pijak la kalo berani.

mau aku pakai baju bundle atas pelamin nnt,
dgn kasot puma jamaica.

NOUR said...

pakai la.mama x kesah....
hahaha....

Related Posts with Thumbnails