Tuesday, July 26, 2011

Tart berlauk katenye~

Assalamualaikum..
ptg smlm wanny puasa
puasa ganti** gegege alhamdulillah lepas gak puasa utk aritu..
jam kat dinding dah pkol 7, x de mkanan nk buka..
huaaaa...lapa! 
tibe2 ternampak ade nuget yg mak goreng td n tart shell..
teros wanny prepare mkanan tok buka wanny...
hahaha gedik je mkn bende ni masa buka smlm.. hahaahah


x tau nama nye ape.. sbb wanny main buat je..
so wanny letak la nama tart berlauk .
Mak ckp " haih gemok la mcm ni, t baju kawin x muat~ "
adehhhh~ hahahaah


nk tau camne rupa dia?






siap letak cheese lg kat atas tu.. hahahah



mcm x ckop rase plak, so wanny letak sos kat topping cheese tu~

senang sgt2!! hahaha....masakkan org malas!

resepi:

- 15 shell tart / ganti ngn roti,sapu kuning telor letak dlm loyang cupcake
- 4 ketol nuget - potong dadu/ kecil2 
- mayonis 2/3 sudu
- bawang potong dadu
- sayor - potong halus2 
  ( letak la sayo pape pon* wanny taram letak sawi )
- sekeping cheese
- garam secukop rasa

campur semua bahan, masok kan dlm shell td. letak kan hirisan chesse.bakar dlm 5-10 minit.
letak sos pastu siap..dah bole mkn..!!

**kalau nk ganti ngn tuna or sardin pon bole..mcm wat sandwich jgak cara nye..cuma tuka ngn tart shell je... ^__^



selamat buka puasa wanny~ 
^____^




6 comments:

~ NANA ~ said...

wahhh menariknya! 1st time tgk..blh try ni :)

dhiera said...

wah...memang rajin masak ni patut lah excited nak buat red velvet cake.. nanti dah buat, jgn lupa share kat sini ye~

mizzura said...

huyooo..macam2 makanan omputih ni di melayu kan..eksotik gitu...

Wordless Wednesday|What kinda book should i read?|

bunga said...

amboii..sedappp..

nida-razak said...

wa..tart special edition la ni..=)

LingerieCabin said...

Hi, Congrats on your coming wedding!

Have anything special for your special first night?

here at LINGERIE CABIN we have variety of gorgeous lingerie that are going to make your first night an unforgetable moments. come and visit us!

Click Here: Lingerie Cabin

Related Posts with Thumbnails