Thursday, December 29, 2011

DIY : Flower frame

Salam smua...
malam2 ni x dpt tdo plak, so lg baik wanny update blog..
huhuhu

wanny nk cite pasal flower frame yg wanny da DIY td.
di sbb kan tggal lg sebulan stgah ni.. so wanny nk settle kan yg remeh2 dulu.. 
bkn ape,takot x sempat nk wat je nnt..
Yela, da kalut nk wat bende lain
Tup2 nnt x siap lak frame ni..

Frame wanny bli kat ikea,ingat x yg wanny post aritu (link)
hrmm disbb kan bilik wanny ni kecik je, so deco pon x bole byk..
wanny ingat nk letak Frame ni atas kepala katil mcm ni



Google2 n terjumpe ni dr blog :aku bukan bidadari

Tp versi wanny punye lain sikit...
hihihi
sbb frame besa mcm tu mahal..so wanny beli yg kecik sikit~
ikot budget la beb!! lalalalala~


wanny letak sponge bunga kat dalam frame tu... 
tu je yg ade... nk bli polyfoam asik lupa je
dah tu ni je yg ade... hantam saje la... asal jd~
gegegege


versi wanny nye 4 segi tepat
hahahha
nape bunge tu 1 color je?
Sbb
bunga tu bunga masa wanny tunang taun lepas...
masih elok,so wanny guna la...
nk bli baru mcm membazir plak, lg pon mmg nk cut cost  *padahal kedekot
Jd jimat da duit tok bli bunga tu~ yeaaaa!! 

p/s:: Ok ke x eh? korg rase??? 

k la nite~ panggilan alam untuk tdo~
bye

4 comments:

~azillakhalison~ said...

ok sgt..cntikk

nur said...

cantek2..~

Intan Syuhada, 25 years old, said...

cantik wanny...pandai ko berjimat...
**teringat zaman aku nak kawin dulu

choclairissa @ intan said...

cantikla wanny..kaler pun sgt classic...tak nampak murah :)

Related Posts with Thumbnails