Monday, June 20, 2011

Groom's Attire


Salam
hye korg...rase nye mcm dah lama je wanny x update blog ni... 
huhuhu~
mggu lepas yg sgt beremosi utk wanny..PMS la kate kan...
sorry ye en tunang yg telah terkene tempias marah..
dgn en tunang je wanny berani buat x tau, merajok, marah2, jeling2 x puas hati....
ho ho ho...
terima kasih sbb selalu berada disisi stiap masa n ketika, walaupon kamu tu bz manjang~

love u yusoff erman seperti selalu ♥  ♥  

----------------------------------------------------------------


Last month wanny dah hantar baju Nikah n baju sanding en tunang pada tailor..
hantar kat tailor baju melayu Salikin Sidek...
**tq zakri sbb tolong hantarkan...huhu

* Dull satin (beige) = Baju Melayu Cekak Musang
Samping nikah + butang baju = done (hantaran tunang)
for a baju melayu (solemnization) 


* Bridal Satin / duchess Satin (cream) = Nehru Coat + Pants
Samping + tanjak = pending
 a pair of nehru coat n pants (reception)

en tunang nk pakai mcm ni....dia kate nnt dia nampak kachak~ 
Done, 2 pairs for him...
n alamak 1 baju utk en tunang masih x settle...
reception di sebelah dia pula...
hrmm mayb wanny ngn dia mengambil keputusan untuk sewa je baju n pelamin dlm 1 pakej.
sbb jimat sikit sebelah dia nnt...
tp wanny masih nk membuat baju extra utk wanny pakai 
sewaktu bertandang ke johor nnt.

hopefully smua nye ikot apa yg wanny nak~ 
Doakan utk wanny n en tunang ye...

amin.TQ



12 comments:

fitria said...

smart jugak baju groom tu erk... nmpk macho.. hehe

yusof erman said...

tak perlu hensem.

tgk baju je dah upgrade level macho.

hahahha

tq sayang, luv u!

~ NANA ~ said...

i suka baju groom yg 2nd tu...i'm not prefer groom attire yg mcm pendekar tu...ngeee~

nida-razak said...

dah hantar baju nikah...besnye...nida plak yg xsabar..hehe...

NOUR said...

fitria :: mmg smart pon...x la nmpak mcm pahlawan sgt..hahahahah..yg penting en tunang tu pilih la jugak ape yg suits dia...~

NOUR said...

en tunang: love u more sayang~

P/s:diaadalah pengritik tetap wanny!

NOUR said...

~ NANA ~ : hehehe nana,wanny pon x suka baju yg mcm pahlawan tu...berlapis2 nk kene pakai... baju mcm ni kan senang,simple n nampak smart skit~

NOUR said...

nida: hahaha....hantar la gak...jom jom.. hehe`

bahIRAh said...

wahh cepatnye kene anta tailor..ke memg kene anta cepat2?hehee

nak mintk wanny design bole x?heeee...

LisaLisut said...

hi nour.just found ur blog :) wahh cntik la baju yg u tnjuk yg tunang u katanampakkacak tu.hehehe.

NOUR said...

bahirah: mmg la kene antar dah... wanny ade 8 bln,tp takot nnt x sempat tu yg wat dulu...huhuhuhu...
nk design? ok je~

NOUR said...

LisaLisut : tq tq...crdt to rizman ruzaini...
hahahaha....

Related Posts with Thumbnails