Saturday, June 4, 2011

Kerja Kawin-Pameran Pengantin

Actually, wanny da lama nk tulis entry pasal pameran kerja kahwin yg wanny pergi mggu lepas ng en tunang... disebabkan sebok menjait beads ngn tolong mak kat umah ni sampai lupa nk post..huhu~

Kebetulan wanny tgok TV khamis mggu lepas iklan pasal pameran pengantin kat Kraftangan,Jalan Conley.
Yg bermula pada 26 Mei – 06 Jun 2011. Promosi ini akan berlangsung di Kompleks Kraf Kuala Lumpur bermula pukul 10.00 pagi – 8.00 malam ( Ahad – Khamis ) dan 10.00 pagi – 10.00 malam ( Jumaat dan Sabtu ).   
Jd dengan pantas nye wanny call en tunang utk mnyatakan hajat tok g ke pameran kerja kahwin tu..
hohoho..naseb bek dia free sabtu tu..so boley la...yahooo~

kitorg gerak agak lambat dr umah,sbb en tunang kene amik wanny dr shah alam ke rawang,then ke KL plak...
sbb wanny  tggal kat rawang,sian en tunang kene dtg jauh2...  

  Sabtu yg syiok...jalan x brapa sesak n sgt smooth..
Sampai je kat kraftangan susah nk carik parking.3 kali pusing gak la,ktorg nk carik park...
akhirnye dpt gak kitorg parking yg x sepatotnye...hahaha**asal parking
Waahhh...xcited gile pergi sana...hahaha sbb xpena g pameran pengantin ni...
n Now,wanny pergi sebagai b2b...huhuuu...lain perasan tu tau** ^__^ 

Masok je pintu utama teros tenampak pelamin,baju pengantin,hantaran 
n bau2 lauk kawin yg sedap..hahaha
mane tak nye,amai caterer yg dtg tok promote makanan,menu n pakej2 yg murah2, dibawak skali contoh2 makanan diorg tok bakal2 pengantin rasa..sedap ke x,so nnt bole la decide teros kat sana tok book.
Wanny cume amik pamphlet je sbb x tau lg mcm mane nnt,antara rewang atau catering..hrmmm**cpt decide wanny!!!

Utk busana pengantin,wanny buat sdiri..so just jalan2 carik idea kat sana..hhuhu
Invitation card pon en tunang yg wat nnt,kitorg jalan2 carik idea bersama2 hahaha..
Saje jalan2 berdating,sambil wat bende yg berfaedah skit.gegege



View kat dalam pameran kerja kawin
salah 1 butik yg dipamerkan
Tibe2 tersermpak ngn Junior wanny masa study dulu..


Tempat pameran besar tau 2 khemah besar tertutup dgn basement level utk pameran seni halus,songket n batik.
pusing punye pusing dah nk dekat pkol 4..Padan la pon perot ni mintak diisi.
Kat umah td x sempat nk mkn sbb takot jln jem...
Kat bahagian tepi khemah ni ade org berniage...so kitorg pon LUNCH pkol 4 kitorg kat situ je... Asalkan terisi perot ni...lapa kot!!


Lunch kitorg~lapa!!
Muka kenyang..hahaha
en tunang yg sgt kelaparan...gegege~


nnt wanny post pasal pencarian brg hantaran plak ok~
amuahhh




2 comments:

anaztasias nora aira said...

esok last kan.. saya baru rasa nk pergi esok :P

NOUR said...

aah dear..esok last...
pergi cepat tau...
mane tau u dpt promotion nye price...
wu wu wu~ best la kalau dpt...^_^

Related Posts with Thumbnails